bus auto fiets
Menu

Twee-in-één-laanvilla 3

Prijs vanaf € 589.900,- ·   Aantal nog beschikbaar 1

Over het woningtype

De twee-in-één-laanvila type 3 is een prachtig woningtype dat bestaat uit vier ruime villa's: nummer 16, 17, 25 en 26. Deze woningen combineren luxe, ruimte en een schitterende ligging met zicht op een groene omgeving.
Alle villa's hebben vier ruime slaapkamers en zijn verdeeld over drie verdiepingen, wat zorgt voor een comfortabele en praktische leefruimte. De grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht op de groene omgeving en de riante tuinen.

Kenmerken per woning

  • Nummer 16: Deze villa heeft een woonoppervlakte van 172 vierkante meter en beschikt over een ruime berging van 17 vierkante meter. Door de grote raampartijen heb je prachtig zicht op de groene omgeving en riante tuin, die grenst aan het meanderende water.
  • Nummer 17: Met een woonoppervlakte van 161 vierkante meter biedt deze villa een geïntegreerde, riante berging van 18,6 vierkante meter met een loopdeur aan de voorzijde. Zowel de voordeur als de berging zijn onder een overkapping geplaatst, wat zorgt voor een droge oversteek.
  • Nummer 25: Deze villa kenmerkt zich door een extra brede woonkamer en heeft een woonoppervlakte van 157 vierkante meter. De ruime indeling en de grote raampartijen maken het geheel bijzonder licht en ruimtelijk.
  • Nummer 26: Met een woonoppervlakte van 152 vierkante meter beschikt deze villa over een geïntegreerde, riante berging van 15,6 vierkante meter met een loopdeur aan de voorzijde. Net als bij nummer 17 zijn zowel de voordeur als de berging onder een overkapping geplaatst voor een droge oversteek.
Grote versie plattegrond

Nummer 16 - Woonlaag 1
Nummer 16 - Woonlaag 2
Nummer 16 - Woonlaag 3

Nummer 17 - Woonlaag 1
Nummer 17 - Woonlaag 2
Nummer 17 - Woonlaag 3

Nummer 25 - Woonlaag 1
Nummer 25 - Woonlaag 2
Nummer 25 - Woonlaag 3

Nummer 26 - Woonlaag 1
Nummer 26 - Woonlaag 2
Nummer 26 - Woonlaag 3

Kenmerken

Bouw
Type woning Twee-in-één-laanvilla 3
Deelplan Essenvelt - laanvilla's Meer over dit deelplan
Gasvrije woning Ja
Soort verwarming bodemwarmtepomp
Zonnepanelen Ja
Indeling
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 161 m2
Perceeloppervlakte 424 m2
Inhoud 721 m3
Berging Ja - inpandig
Tuin
Ligging noordwest

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
Kavelkaart Fase1 1170Px V3

Update

Weten wat jouw woning waard is?

Weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan. Een makelaar geeft je een schatting van de waarde van je huidige woning. Zo heb je een indicatie van je bestedingsruimte en de eventuele overwaarde, waarmee je jouw nieuwe woning in Essenvelt kunt financieren.

Waardebepaling aanvragen