bus auto fiets
Menu

21 Laanvilla's - deelplan 1

Stads leven en buiten wonen. Dat kan in de nieuwe wijk Essenvelt. De eerste klimaatbestendige wijk in Middelburg met een weidse opzet en woningen aan brede, groene lanen.

50 % gereserveerd

Laanvilla's

Tussen de hoge, groene bomen aan een slingerende weg vind je de Laanvilla's van Essenvelt. De architectuur van de royale villa’s is luxe en modern. Alle villa’s hebben platte daken en worden uitgevoerd in natuurlijke tinten zoals aarde- en zandkleuren.

De villa’s zijn beschikbaar als vrijstaand, of met twee of drie woningen onder één dak met haar eigen unieke uitstraling en kenmerken. De tussenwoningen zijn beschikbaar vanaf €447.900, de geschakelde woningen vanaf €549.900 en de vrijstaande villa's vanaf €769.900.

 

Essenvelt Header 800X500 2

Vrijstaande Laanvilla's

De vrijstaande Laanvilla's van Essenvelt zijn het toppunt van luxe. De villa's worden gekenmerkt door zeer royale gebruik- en perceel oppervlaktes. Door de duurzame manier van bouwen en flexibele indeling passen deze woningen perfect bij jouw woonwensen, zowel nu als in de toekomst. Zo is er de optie voor een aparte werkkamer, slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Essenvelt Header 800X500 3

Twee-in-een Laanvilla's

In Essenvelt staan meerdere types geschakelde Laanvilla's, welke bestaan uit twee zeer ruime woningen onder één dak. Per woningtype verschilt de indeling van de geschakelde villa: sommige geschakelde woningen zijn vrijwel identiek, anderen hebben een unieke plattegrond. Voor de begane grond zijn er per woning meerdere opties qua indeling zodat deze perfect aansluit bij jouw woonwensen, denk aan een slaap- en badkamer op de begane grond of een aparte werkkamer.

Essenvelt Header 800X500 4

Drie-in-een Laanvilla's

Naast de vrijstaande en de geschakelde villa's met twee woningen onder één dak worden in Essenvelt ook geschakelde villa's met drie woningen gerealiseerd. Iedere woning heeft een individuele indeling op de begane grond. Om jouw woning écht toekomstbestendig te maken heb je bijvoorbeeld de keuze uit een riante tuingerichte living met erker en leefkeuken of royale living, leefkeuken en slaapkamer met aangrenzende badkamer.

Update

Weten wat jouw woning waard is?

Weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan. Een makelaar geeft je een schatting van de waarde van je huidige woning. Zo heb je een indicatie van je bestedingsruimte en de eventuele overwaarde, waarmee je jouw nieuwe woning in Essenvelt kunt financieren.

Waardebepaling aanvragen