bus auto fiets
Menu

De wijk

In Essenvelt staat de verbinding met het oude landschap centraal. Rondom jouw prachtige nieuwe woning is meer dan genoeg ruimte voor natuur en voor water. Het groen en het water zorgen voor de fijne balans die Essenvelt kenmerkt. In Essenvelt kun je midden in het leven staan en genieten van rust en sereniteit. Hier is ruimte om talenten te ontwikkelen en aandacht te besteden aan familie en vrienden. In Essenvelt is ruimte om te genieten van het leven.

Impressie Essenvelt (1)

Personaliseer je villa

In het ontwerp van de villa's is extra aandacht besteed zodat rekening gehouden kan worden met vele mogelijkheden om jouw villa aan te passen naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. De muren van de berging op de begane grond zijn al geïsoleerd waardoor een extra brede woonkamer, een slaap- en badkamer of wellicht een werkruimte op de begane grond mogelijk wordt. Bovendien is het op de tweede woonlaag mogelijk de villa 'custom made' te maken met bijvoorbeeld een inloopkast en een uitbouw op de opbouw aan de achterzijde, voor die luxe tweede badkamer. Bespreek de mogelijkheden met de makelaar.

0909 Webbeeld 800X8002

Materialen

In Essenvelt worden er zoveel mogelijk materialen te hergebruikt en er wordt modulair gebouwd. En als we nieuwe materialen toepassen, kiezen we voor gezonde, hernieuwbare en nagroeibare materialen, zoals hout of vlaswol. Dit soort materialen brengen geen schade toe aan de gezondheid en het leefmilieu. Voor een gezond, aangenaam en energiezuinig binnenklimaat is een goed ventilatiesysteem met warmteterugwinning belangrijk. Over circulair bouwen is op internet steeds meer te vinden, onder andere op de website www.lente-akkoord.nl.

Impressie Essenvelt2

Sanitair & keuken

Het toilet en de badkamer zijn in de bouwsom opgenomen. Daarvoor is een pakket voor sanitair, badmeubel en tegels samengesteld. Tijdens het aankoopproces tonen we je graag de stalen en documentatie die daarbij horen en uiteraard mag je de showroom bezoeken om inspiratie op te doen. In de laanvilla’s zijn geen keukens opgenomen. Waar sommigen tevreden zijn met een eenvoudige opstelling, wil de ander flink uitpakken met een groot keukeneiland. Daarom hebben we juist onze energie gestoken in goede afspraken met een gerenommeerde keukenzaak: Raab Karcher in Middelburg. Kies je liever voor een andere leverancier? Daar ben je natuurlijk helemaal vrij in.

Update

Woon jij binnenkort in Essenvelt?

Woon jij binnenkort in Essenvelt?

De bouw van de meest klimaatbestendige wijk in Middelburg met een weidse opzet van woningen aan brede, groene lanen is gestart. Maak vrijblijvend een afspraak met de makelaar en laat je informeren!

Maak een afspraak