bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start Verkoop Essenvelt

22 juli 2022

Afgelopen zaterdag was de start verkoop van deelplan 1 fase 1 van de laanvilla's in Essenvelt. Het was een prachtige, zonnige dag waarbij de veldbloemen in bloei stonden en de locatie zich in vol ornaat liet zien.

Midden tussen de kavels van de laanvilla's stond een tent waarin de makelaars korte kennismakingsgesprekken met de geïnteresseerden voerden. Naar aanleiding hiervan volgden de eerste reserveringen via de website.

Je hebt de mogelijkheid om je in te schrijven voor de woningen tot en met zondag 7 augustus 23:59 uur! Heb je eventueel nog vragen over de woningen? Deze kunnen gesteld worden aan de makelaars tot en met zondag 24 juli. Alle vragen worden verzameld en na bovenstaande datum uitgewerkt in een 'veel gestelde vragen' overzicht dat je vanaf vrijdag 29 juli kunt terugvinden in jouw account op essenvelt.nl

Inschrijven voor een woning doe je zo:
Klik hier om een persoonlijk account aan te maken of klik op ‘inloggen’ indien er al een account is. Na het inloggen kies je binnen het menu voor ‘online inschrijven’. Vul vervolgens het complete inschrijfformulier in. Nadat dit formulier volledig is ingevuld en is verzonden, ontvang je een bevestiging in de mailbox.