bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Resultaten woonwensenenquête

19 juli 2021

Een tijdje geleden stuurden we de tweede woonwensenenquête toe. Hierin stelden we o.a. enkele vragen over de indelingen van de woningen. Uit deze enquėte volgden een aantal interessante conclusies die we middels dit nieuwsbericht graag delen.

Straatbeeld

Een absolute meerderheid geeft de voorkeur aan een entree aan de zijkant van de woning. Dit kan zorgen voor een rustiger straatbeeld.


Wonen en slapen op begane grond

Toekomstbestendig wonen is populair. Er is veel interesse in een woonprogramma met wonen en slapen op de begane grond of in een optie om in de toekomst een slaap- en badkamer te realiseren op de begane grond. Mensen die kiezen voor een woonprogramma op de begane grond hebben daarbij ook minder behoefte aan een tweede verdieping op de woning.


Leefruimte

Een overgroot deel van de respondenten heeft een voorkeur gegeven aan een extra brede woonkamer, jullie gaan dus voor optimaal woongenot! Een aparte werkkamer is minder in trek.


Inmiddels is het ontwerpteam aan de slag met de geleverde input. Dit ontwerpproces verloopt voorspoedig. Het zal wel nog even wat tijd in beslag nemen voordat we hier meer van kunnen laten zien, maar het goede nieuws is dat we op schema lopen. We hebben dan ook nog steeds de intentie om in Q4 van 2021 in verkoop te gaan.