bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

NVM Open huizen dag - Essenvelt & De Heeren van Essen

27 maart 2024

Zaterdag 6 april 2024 van 10 tot 12 uur: unieke kans om de wijk te ontdekken en de locatie optimaal te ervaren!

Ben je benieuwd naar de verschillende nieuwbouwmogelijkheden in de wijk Essenvelt? Bezoek dan vrijblijvend en zonder afspraak de bouwlocatie(s) op zaterdagochtend 6 april! Maak kennis met de verschillende nieuwbouwprojecten, krijg een rondleiding en stel je vragen aan een van de makelaars.

Maak kennis met de woningen van Essenvelt, hier woon je klimaatbestendig. De bouw is inmiddels in volle gang. In de informatiekeet zijn verschillende duurzame materialen te bekijken en ook het metselwerk is te zien. Je krijgt hier een compleet beeld van de kwaliteit en duurzaamheid. De laatste woningen zijn in verkoop en de oplevering staat gepland voor begin 2025! Kom gerust langs, er is genoeg te zien!

Bekijk het woningaanbod

Ontdek De Heeren van Essen, op deze locatie verrijzen straks ultiem mooie appartementsgebouwen. De in totaal 32 appartementen worden verdeeld over twee gebouwen. Ieder gebouw huisvest 14 riante appartementen en twee fantastische penthouses. Intiem wonen met een geweldig weids uitzicht. De bouw is inmiddels aangevangen. We vertellen je er graag alles over!

 

Je bent op zaterdagochtend 6 april welkom in de informatiekeet van Essenvelt aan het begin van de Parelmoervlinder, Middelburg. De koffie staat klaar!