bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Essenvelt krijgt vorm

19 juni 2023

Vanuit de lucht is het goed te zien: Essenvelt begint steeds meer vorm te krijgen. Langs een prachtige, slingerende laan worden binnenkort de eerste Laanvilla's van deelfase 1 gerealiseerd, met ruime achtertuinen die grenzen aan het water. Na een zorgvuldige voorbereiding en afstemming, staat de bouw van deze woningen gepland om medio juli van start te gaan.

De Laanvilla's vormen de eerste mijlpaal in de ontwikkeling van Essenvelt. Met hun fraaie architectuur en hoogwaardige afwerking beloven deze woningen een nieuwe standaard te zetten voor comfortabel en eigentijds wonen. De ruime achtertuinen die grenzen aan het water bieden een oase van rust en privacy, waar bewoners kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Voor geïnteresseerden is het een spannende tijd. De voortgang van Essenvelt en de bouw van de Laanvilla's zullen nauwlettend worden gevolgd. Het is een kans om getuige te zijn van de transformatie van een stuk land naar een bloeiende woonwijk. Het is dan ook goed om te weten dat er gedurende het bouwproces verschillende kijkmomenten zullen worden georganiseerd, zodat toekomstige bewoners de mogelijkheid krijgen om hun woning in aanbouw te bekijken en de ontwikkeling van Essenvelt te bewonderen.