bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Een kijkje in de toekomstige wijk

21 juni 2022

Er is weer van alles gebeurd in en rondom de nieuwe wijk Essenvelt. Zo is inmiddels de bestrating aangebracht waardoor de contouren van de wijk mooi vorm beginnen te krijgen.

Ook zijn de kavelbordjes geplaatst van de bouwnummers die als eerste in verkoop zullen gaan en de piketpaaltjes geslagen waardoor de toekomstige kavels goed zichtbaar zijn. Daardoor konden de makelaars afgelopen maand op pad gaan met de geïnteresseerden die zich hier via de pre-sale voor hadden ingeschreven.

Dat we in Essenvelt ons uiterste best doen een écht groene wijk te maken, blijkt uit het feit dat deze niet voorzien is van tijdelijk asfalt maar uit duurzaamheidsoverwegingen gekozen is om de toekomstige bestrating al op zijn plek te leggen. Alleen zie je de onder- in plaats van de bovenkant zodat deze niet beschadigt tijdens de bouw. Een écht groene wijk, zelfs al tijdens de bouw. Want groen leven dat kan binnenkort in de nieuwe wijk Essenvelt. We vertellen je graag wat meer over hoe dit leven er uit kan gaan zien: bekijk hier de nieuwste informatie omtrent de Laanvilla’s van Essenvelt.