bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De bouw is gestart!

17 september 2023

Misschien heb je het al gezien deze zomer, de bouw van de laanwoningen in Essenvelt is gestart! Na een mooie zomer, is de aannemer de afgelopen weken bezig geweest met het uitgraven van de bouwputten. Ook de heimachine op het terrein was afgelopen week al actief. De machine heeft circa 260 palen, de grond in geslagen. Na het heiwerk worden de prefab funderingsbalken geleverd en gemonteerd. Hierop volgt het leggen van de begane grondvloeren. De eerste contouren van de nieuwe woning zijn dan zichtbaar. Zodra de fundering is gelegd, beginnen ze met de opbouw van de muren en het dak. 

De Laanvilla's vormen de eerste mijlpaal in de ontwikkeling van Essenvelt. Met hun fraaie architectuur en hoogwaardige afwerking beloven deze woningen een nieuwe standaard te zetten voor comfortabel en eigentijds wonen. De ruime achtertuinen die grenzen aan het water bieden een oase van rust en privacy, waar bewoners kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Voor geïnteresseerden is het een spannende tijd. De voortgang van Essenvelt en de bouw van de Laanvilla's zullen nauwlettend worden gevolgd. Het is een kans om getuige te zijn van de transformatie van een stuk land naar een bloeiende woonwijk. Het is dan ook goed om te weten dat er gedurende het bouwproces verschillende kijkmomenten zullen worden georganiseerd, zodat toekomstige bewoners de mogelijkheid krijgen om hun woning in aanbouw te bekijken en de ontwikkeling van Essenvelt te bewonderen.