bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bouwactiviteiten in Essenvelt

12 maart 2023

Bouwactiviteiten in Essenvelt

In Essenvelt wordt al volop gebouwd. Op de vrije kavels naast de Laanvilla’s vinden veel bouwactiviteiten plaats. Hoewel op locatie van de Laanvilla’s nog niets te zien is, wordt daar op de achtergrond wél heel hard gewerkt aan de voorbereidingen zodat de bouw in de zomer kan starten. Alle kopers hebben hun woonwensen kenbaar mogen maken tijdens het koperskeuze-traject zodat de tekeningen hierop aangepast kunnen worden en straks de juiste materialen besteld.

Achter iedere voordeur bevindt zich een unieke woonsituatie. In het ontwerp van de Laanvilla's zijn vele mogelijkheden om jouw woning aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wat je niet meer hoeft te kiezen is dat de woningen energieneutraal zijn en dat de energierekening voor jouw nieuwe woning zeer laag is. Uiteraard word je als koper begeleid in het maken van de juiste keuzes voor jouw woonsituatie. Dit zogenoemde koperskeuze-traject is onlangs van start gegaan.

Een extra brede woonkamer, een slaap- en badkamer of wellicht een werkruimte op de begane grond. Of op de tweede woonlaag, een inloopkast of een uitbouw voor die luxe tweede badkamer. Van indeling en gebruik van woonruimtes tot aan de plaatsing van installaties en stopcontacten: alle maatwerk mogelijkheden van de Laanvilla’s worden gedurende het koperskeuze-traject ruimte voor ruimte besproken. 

Ook jouw woonwensen realiseren in één van de Laanvilla’s? Wees er dan snel bij!

Bekijk hier het woningaanbod