bus auto fiets
Menu

Inschrijven voor de laanvilla's

De verkoop van de laanvilla's in Essenvelt (deelplan 1, fase 1) is gestart. Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige, klimaatbestendige wijk? Schrijf je dan vanaf nu in. In het totaal worden er in deze eerste fase 21 woningen verkocht. Het aanbod varieert van vrijstaande villa's tot drie-in-één-laanvilla's. Op deze pagina vind je meer informatie over het inschrijfproces. 

Je hebt jouw droomwoning gezien en je wilt je inschrijven, wat nu?

Om je te kunnen inschrijven voor een woning geef je in jouw account aan dat je geïnteresseerd bent in een woning. Heb je nog geen account? Dan kun je dat hier aanmaken. Inschrijven op een woning kan tot en met zondag 7 augustus en kan (eventueel) op drie bouwnummers waarbij de eerste keuze de absolute voorkeur geniet. Mocht de eerste keuze niet kunnen worden toegekend dan kan het zijn dat de 2e of 3e keuze wel wordt toegekend. Uiterlijk woensdag 10 augustus hoor je welke woning is toegekend.

Wat houdt die reservering in? Na toewijzing bent u er van verzekerd dat uw voorkeurswoning voor u vast staat. Gezien de vakantieperiode wel zo makkelijk. Administratief gaat dit wel vastgelegd worden in een reserveringsovereenkomst zodat er geen onduidelijkheden over deze reservering kunnen ontstaan. Om te zorgen dat een woning niet de hele zomer in reservering staat voor iemand die “mogelijk” interesse heeft, is er een reserveringsvergoeding van € 1.000,- verschuldigd. Uiteraard wordt deze vergoeding verrekend met de aankoopprijs wanneer u de reservering omzet tot aankoop van de woning.

Bekijk woningaanbod

Klik hier

Verkoopbrochure

Klik hier
Essenvelt_Website_800x800px3.jpg

Na de zomervakantie

Wanneer iedereen uitgerust terug is van vakantie worden alle mensen met een reservering uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met één van de makelaars. Deze gesprekken worden naar verwachting vanaf eind september 2022 ingepland. Tijdens dit gesprek is alle uitgebreide verkoopinformatie beschikbaar zodat u een besluit kunt nemen om de reservering om te zetten tot aankoop.

Alle data op een rij

 • Planning

  • Vragen stellen > Zondag 24 juli

  • Vraag en antwoord gereed > Vrijdag 29 juli

  • Inschrijven > Zondag 7 augustus (tot en met)

  • Bekendmaking toewijzing > Woensdag 10 augustus (uiterlijk)

  • Inplannen vervolggesprekken > Eind september (vanaf)

Contact & vragen

Heb je nog vragen over het woningaanbod of over de inschrijving? Neem dan contact op met één van onze makelaars:

Faasse Fermont
M: nieuwbouw@faasse-fermont.nl 
T:  0118 727 000

 

Schinkel de Weerd Makelaardij 
M: info@schinkeldeweerd.nl.
T:  0118 460 300

Update

In verkoop!

In verkoop!

Deelplan 1 - Fase 1 van Essenvelt is in verkoop!

Bekijk het woningaanbod