bus auto fiets
Menu

Realiseer jouw droomhuis in Essenvelt

Jouw eigen droomhuis realiseren in Essenvelt? Dat kan! De verkoop van de vrije kavels is nu gestart. In het totaal worden er 42 kavels aangeboden door de gemeente Middelburg. Hiervoor zijn er 32 beschikbaar voor vrijstaande woningen en 10 kavels zijn bedoeld voor vijf twee-onder-één-kap woningen.

  • Kavelaanbod

    Heb je belangstelling voor een bepaald bouwkavel? Bekijk via de pagina ‘Kavelaanbod’ voor welk type en bouwnummer jij belangstelling hebt.

  • Protocol inschrijvingen

    Lees hier het protocol voor de inschrijving, loting en toewijzing.

  • Nieuwsbrief

    Interesse in de projectmatige woningen? De verkoop hiervan staat gepland in Q4 2021. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte.

Inschrijven

Per type kavel zijn er digitale inschrijfformulieren beschikbaar die je na invulling dient te mailen naar naar info@middelburg.nl. Er zijn drie soorten formulieren. Eén is voor de vrijstaande woningen, één is voor de twee-onder-één-kap woningen en het andere formulier is er wanneer je je als duo wilt inschrijven voor de twee-onder-één-kap woningen. Bekijk de inschrijfformulieren hieronder of bij de diverse kaveltypen.

Op de bouwkavels behorend tot Citroenvlinder en Oude Lint komen alleen vrijstaande woningen te staan. Gebruik voor deze bouwkavels "inschrijfformulier vrijstaande woningen". Op de bouwkavels van type Argusvlinder, Heivlinder en Parelmoervlinder komen zowel vrijstaande woningen als twee-onder-één-kap woningen. Vul het juiste inschrijfformulier in: "inschrijfformulier vrijstaande woningen", "inschrijfformulier twee-onder-één-kap woningen" of als je je in wilt schrijven als duo "inschrijfformulier twee-onder-één-kap woningen als duo" en mail deze naar info@middelburg.nl. Hieronder is ook de verkoopbrochure, het beeldkwaliteitsplan voor de te realiseren woningen en een protocol voor inschrijving, loting en toewijzing te vinden’.

Inschrijfformulieren

Verkoopbrochure

Klik hier

Beeldkwaliteitsplan voor de te realiseren woningen

Klik hier
Essenvelt_Website_800x800px.jpg

Toewijzing vrije kavels

De termijn van inschrijving is gesloten. Alle kavels zijn inmiddels in optie. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat. 

Bekijk hier het kavelaanbod
Logo_Middelburg.jpg

Contact & vragen

De vrije kavels worden aangeboden door de gemeente Middelburg. Mail daarom na invulling het inschrijfformulier naar info@middelburg.nlBij vragen kun je contact opnemen met Koen Aartsen via 0118-675215 of k.aartsen@middelburg.nl. Bij afwezigheid kan ook contact worden gezocht met Wilbert Dingemanse via 0118-675424 of w.dingemanse@middelburg.nl.

Let op: het contactformulier op deze website wordt niet verzonden naar deze mailadressen.

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte