bus auto fiets
Menu

Buiten wonen in Middelburg

Je hoort de vogels al fluiten. Je opent de deuren naar de tuin en wordt overrompeld door het overdadige gevoel dat de uitgestrekte natuur je geeft. Zo veel rust, ruimte en sereniteit. En dat op slechts enkele minuten fietsen van het centrum van Middelburg. De nieuwe buitenplaats genaamd Essenvelt is de overgang van stad naar land. Het is een wijk met allure: de plek waar twee werelden samenkomen om het beste in elkaar naar boven te brengen. De stedelijke voorzieningen en de gezelligheid van de stad Middelburg smelten samen met de overweldigende ruimte van het historische groene en waterrijke landschap. Dat is wonen in Essenvelt.

Verkoop gestart!

Bekijk het woningaanbod
Essenvelt_Website_800x800px4.jpg

Essenvelt is even groen als blauw

In Essenvelt staat de verbinding met het oude landschap centraal. Rondom jouw prachtige nieuwe woning is meer dan genoeg ruimte voor natuur en voor water. Naast groene boulevards komen de kenmerkende kreekruggen terug in de wijk die zorgen voor een natuurlijk hoogteverschil. Het groen en het blauw zorgen voor de fijne balans die Essenvelt kenmerkt. In Essenvelt kun je midden in het leven staan en genieten van rust en sereniteit. Hier is ruimte om talenten te ontwikkelen en aandacht te besteden aan familie en vrienden. Ruimte om groen en waterrijk te wonen. In Essenvelt is ruimte om te genieten van het leven.

Essenvelt_Website_800x800px3.jpg

Groen op alle manieren

Naast de plantrijke boulevards en kenmerkende kreekruggen worden ook de woningen groen: Essenvelt wordt de allereerste klimaatbestendige wijk in Middelburg. Jouw nieuwe woning wordt niet alleen gasloos maar ook energieneutraal. Bij de bouw van de luxe woningen wordt rekening gehouden met het circulair gebruiken van materialen. Naast dat de kreekruggen behoren tot het historische landschap, zorgen ze voor natuurlijke afwatering van regenwater. Door de hoge kwaliteit en het energie neutrale karakter is Essenvelt een wijk waar je eindeloos van kunt blijven genieten. Uitkijkend op de groene omgeving van Middelburg: in Essenvelt hoef je nooit meer weg. 

Nieuwsgierig geworden naar wonen in Essenvelt? Meer informatie over deelplan 1?

Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Voornaam
Achternaam
E-mail

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd

Laatste nieuws omtrent Essenvelt?

Lees hier

Update

In verkoop!

In verkoop!

Deelplan 1 - Fase 1 van Essenvelt is in verkoop!

Bekijk het woningaanbod