bus auto fiets
Menu

De bouw is gestart!

Stads leven en buiten wonen. Dat kan binnenkort in de nieuwe wijk Essenvelt. De start van de bouw van de meest klimaatbestendige wijk in Middelburg met een weidse opzet en woningen aan brede, groene lanen is gestart! Maak een afspraak met de makelaar en laat je inspireren door het unieke, diverse woningaanbod, de deelplannen en de prachtige omgeving waar natuur en stad elkaar ontmoeten. 

Maak een afspraak

1

Download de brochure

Via onderstaande download button kun je de PDF versie van de hoofdbrochure van Essenvelt downloaden.

Download de brochure
2

Bekijk het woningaanbod

Zie jij jezelf al wonen in een van de prachtige laanvilla's van Essenvelt omringd door de natuur? Bekijk hier het woningaanbod.

Bekijk het aanbod
3

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in een Laanvilla in Essenvelt? Neem vrijblijvend contact op met een van de makelaars voor meer informatie.

Maak een afspraak
0909 Webbeeld 800X800

Een wijk met allure

Naast dat Essenvelt ruimte biedt voor natuur en water, wordt het de meest klimaatbestendige wijk van Middelburg. Dit betekent dat jouw toekomstige woning niet alleen gasloos wordt, maar ook bijna energieneutraal. De gehele wijk wordt natuurinclusief, zo wordt bij de bouw van de luxe woningen rekening gehouden met het gebruik van circulaire materialen. Essenvelt is de overgang van stad naar land. De stedelijke voorzieningen en de gezelligheid van de stad Middelburg smelten samen met de overweldigende ruimte van het historische groen en waterrijke landschap. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding door de prachtige wijk.

Ontdek Essenvelt
Impressie Essenvelt

Natuurinclusief wonen

Klimaatverandering, we kunnen er niet meer omheen. Harde regenbuien zorgen voor wateroverlast, bebouwde omgevingen houden warmte vast en hittegolven zorgen voor uitdroging van de natuur. Daarom is het bij de bouw van een nieuwe wijk als Essenvelt belangrijk om rekening houden met klimaatverandering, want alleen zo maken we de wijk toekomstbestendig. Alle laanvilla's in Essenvelt zijn gebouwd in het teken van duurzaamheid en toekomst. Zo zijn alle woningen voorzien van kruidendaken, wat onder andere zorgt voor goede isolatie en werkt lucht verzuiverend. Bovendien bevinden de woningen zich midden in de natuur. Heerlijk om even een rustige wandeling te maken dichtbij huis. 

Nieuwsgierig geworden naar wonen in Essenvelt? Meer informatie over deelplan 1?

Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Voornaam
Achternaam
E-mail

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd

Laatste nieuws omtrent Essenvelt?

Lees hier

Update

Woon jij in 2024 in Essenvelt?

Woon jij in 2024 in Essenvelt?

De bouw van de meest klimaatbestendige wijk in Middelburg met een weidse opzet van woningen aan brede, groene lanen is gestart. Maak vrijblijvend een afspraak met de makelaar en laat je informeren!

Maak een afspraak