bus auto fiets
Menu

Buiten wonen in Middelburg

Stads leven en buiten wonen. Dat kan binnenkort in de nieuwe wijk Essenvelt. De meest klimaatbestendige wijk in Middelburg met een weidse opzet en woningen aan brede, groene lanen. Laat je inspireren door het unieke, diverse woningaanbod, de deelplannen en de prachtige omgeving waar natuur en stad elkaar ontmoeten.

1

PDF brochure downloaden

Via onderstaande download button kun je de PDF versie van de hoofdbrochure van Essenvelt downloaden.

Download
2

Bekijk het woningaanbod

Zie jij jezelf al wonen in een van de prachtige laanvilla's van Essenvelt omringd door de natuur? Bekijk hier het woningaanbod.

Woningaanbod
3

Maak een afspraak

De laanvilla's van deelfase 1 worden verkocht door Schinkel de Weerd Makelaardij en Faasse & Fermont. Ben je geïnteresseerd in één van de woningen? Neem dan contact met hen op en krijg een exclusieve rondleiding met de makelaars op de bouwplaats.

Contactformulier
0909 Webbeeld 800X800

Een wijk met allure

Naast dat Essenvelt ruimte biedt voor natuur en water, wordt het de meest klimaatbestendige wijk van Middelburg. Dit betekent dat jouw toekomstige woning niet alleen gasloos wordt, maar ook bijna energieneutraal. De gehele wijk wordt natuurinclusief, zo wordt bij de bouw van de luxe woningen rekening gehouden met het gebruik van circulaire materialen. Essenvelt is de overgang van stad naar land. De stedelijke voorzieningen en de gezelligheid van de stad Middelburg smelten samen met de overweldigende ruimte van het historische groen en waterrijke landschap.

 

0909 Webbeeld 800X8002

Natuurinclusief wonen

Klimaatverandering, we kunnen er niet meer omheen. Harde regenbuien zorgen voor wateroverlast, bebouwde omgevingen houden warmte vast en hittegolven zorgen voor uitdroging van de natuur. Daarom is het bij de bouw van een nieuwe wijk als Essenvelt belangrijk om rekening houden met klimaatverandering, want alleen zo maken we de wijk toekomstbestendig. Alle laanvilla's in Essenvelt zijn gebouwd in het teken van duurzaamheid en toekomst. Zo zijn alle woningen voorzien van kruidendaken, wat onder andere zorgt voor goede isolatie en werkt lucht verzuiverend. Bovendien bevinden de woningen zich midden in de natuur. Heerlijk om even een rustige wandeling te maken dichtbij huis. 

Nieuwsgierig geworden naar wonen in Essenvelt? Meer informatie over deelplan 1?

Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Voornaam
Achternaam
E-mail

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd

Laatste nieuws omtrent Essenvelt?

Lees hier

Update

De laatste woningen zijn beschikbaar!

De laatste woningen zijn beschikbaar!

De laatste woningen van fase 1 zijn nog beschikbaar. Klik op de button om het beschikbare woningaanbod te bekijken.

Bekijk aanbod