bus auto fiets
Menu

Bezoek de modelwoning!

Stads leven en buiten wonen. Dat kan in de nieuwe wijk Essenvelt. De bouw is gestart en meer dan 50% is al verkocht! Koop nu en ontvang dit jaar al de sleutel van jouw woning in de meest klimaatbestendige wijk in Middelburg met een weidse opzet en woningen aan brede, groene lanen. Neem contact op met de makelaars en laat je inspireren door het unieke, diverse woningaanbod, de deelplannen en de prachtige omgeving waar natuur en stad elkaar ontmoeten. Ontdek de woningen zelf en plan een persoonlijke rondleiding door de modelwoning samen met de makelaar.

Bezoek de modelwoning: neem contact op voor een persoonlijke rondleiding.

Maak een afspraak

Heb je interesse in een Laanvilla in Essenvelt? Neem vrijblijvend contact op met een van de makelaars voor de brochure en meer informatie.

Maak een afspraak

Bekijk het woningaanbod

Zie jij jezelf al wonen in een van de prachtige laanvilla's van Essenvelt omringd door de natuur? Bekijk hier het woningaanbod.

Bekijk het aanbod

Gratis waardebepaling

Ontvang een schatting van je woningwaarde. Hiermee krijg je inzicht in je financiële mogelijkheden voor de aankoop van jouw nieuwe woning in Essenvelt.

Waardebepaling aanvragen
0909 Webbeeld 800X800

Een wijk met allure

Naast dat Essenvelt ruimte biedt voor natuur en water, wordt het de meest klimaatbestendige wijk van Middelburg. Dit betekent dat jouw toekomstige woning niet alleen gasloos wordt, maar ook energieneutraal. De gehele wijk wordt natuurinclusief, zo wordt bij de bouw van de luxe woningen rekening gehouden met het gebruik van circulaire materialen. Essenvelt is de overgang van stad naar land. De stedelijke voorzieningen en de gezelligheid van de stad Middelburg smelten samen met de overweldigende ruimte van het historische groen en waterrijke landschap. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding door de prachtige wijk.

Ontdek Essenvelt
Impressie Essenvelt

Natuurinclusief wonen

Klimaatverandering, we kunnen er niet meer omheen. Harde regenbuien zorgen voor wateroverlast, bebouwde omgevingen houden warmte vast en hittegolven zorgen voor uitdroging van de natuur. Daarom is het bij de bouw van een nieuwe wijk als Essenvelt belangrijk om rekening houden met klimaatverandering, want alleen zo maken we de wijk toekomstbestendig. Alle laanvilla's in Essenvelt zijn gebouwd in het teken van duurzaamheid en toekomst. Zo zijn alle woningen voorzien van kruidendaken, wat onder andere zorgt voor goede isolatie en werkt lucht verzuiverend. Bovendien bevinden de woningen zich midden in de natuur. Heerlijk om even een rustige wandeling te maken dichtbij huis. 

Nieuwsgierig geworden naar wonen in Essenvelt? Maak een afspraak!

Geef hieronder jouw gegevens door en wij nemen contact met je op. 

Voornaam
Achternaam
Straat
Nr.
Postcode
Plaats
E-mail

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd

Laatste nieuws omtrent Essenvelt?

Lees hier

Update

Weten wat jouw woning waard is?

Weten wat jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan. Een makelaar geeft je een schatting van de waarde van je huidige woning. Zo heb je een indicatie van je bestedingsruimte en de eventuele overwaarde, waarmee je jouw nieuwe woning in Essenvelt kunt financieren.

Waardebepaling aanvragen